dilluns, 15 de juny del 2020

Els laboratoris pels núvols

 

EL LABORATORI PELS NÚVOLS

Dilluns 15 de juny, 17:30h- Formació #joelquedoacasa Departament d'Educació

Núria Ferré, Jordi Masip i David Villamayor del Departament de Química de  l’Institut Comte de Rius de Tarragona ens proposen:

“La innovació educativa, utilitzada com una eina més tecnològica, està present en tot el que ens envolta, canviant l’escenari social, econòmic, cultural, empresarial i també l’educatiu. I l’èxit dels projectes docents d’innovació educativa, com ara “Els laboratoris pels núvols” no depenen exclusivament de l’ús de la tecnologia com a base de tota innovació.



Des dels Laboratoris del Departament de Química de l’Institut Comte de Rius a Tarragona, s’ha fet un canvi de 360 graus en la gestió integral, utilitzant una eina molt potent que els alumnes tenen a les seves mans: els dispositius mòbils. Tot això, ha suposat canvis ens plans i programes d’estudi, els processos educatius, mitjançant l’aplicació de les TAC i les millores comunicatives i, per descomptat, la creativitat en la gestió dels laboratoris del centre educatiu, amb aprenentatges reals, competencials i aplicables en el món empresarial 4.0.

Aquest projecte exposa el treball diari i de millora contínua d’alumnes de cicles de formació de grau mitjà i superior de la família química, liderats per un equip humà que creu en el canvi amb les TAC com a eina per impulsar una millora en els resultats educatius i en la cohesió social, una formació competencial i una excel·lència en tots els seus processos.”

Webinar- accés a la presentació

Visita virtual als laboratoris

Presentació utilitzada al webinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions /// Respeta todas las opiniones