dijous, 17 de març del 2022

ELS PRINCIPIS METODOLÒGICS... AMB MÚSICA!

 ELS PRINCIPIS METODOLÒGICS... AMB MÚSICA!

Els principis metodològics als laboratoris i les aules, els expliquem de maneres molt diferents. Estem a cicles de grau mitjà, amb alumnes d'entre 15 i 35 anys. Amb individualitats i motxilles d'aprenentatges vivencials diferents. Una de les eines que utilitzem sovint és: la música. 


Els sorprenem sovint, i sempre ens diuen que quan van arribar al cicle s'hi van sentir acompanyats. Aquesta ha estat la feina també des del primer dia. Apadrinar-los i guiar-los.


Aquesta setmana, entre vagues i guàrdies varies per companys malalts, els he demanat que em diguin quins pensen que són els principis metodològics que utilitzo als mòduls i a la tutoria. I de tot el temps que passem junts, amb l'alumnat, hem fet aquesta infografia. M'he sorprès gratament, de veure, que des del primer dia , els vaig donar un lema. "Al laboratori, mai es treballa sol", i ells i elles, pensen que és un dels principis que utilitzo. 


M'agraden els musicals, i la música. És una de les passions que sempre he tingut, i  veure com han posat alguna de les cançons que de tant en tant posem a tutoria, és si més no sorprenent

I ah! Estem creant un projecte de tutoria i música a nivell de centre, així que no us estranyi que en sentiu a parlar, o cantar.

Què et caldrà? Doncs dues eines! 

Accés a l'SPOTIFY, i accés a TikTok. Una de les coses que més m'apassiona és poder crear conjuntament. Som un equip, treballem en equip!



ELS PRINCICPIS METODOLÒGICS MUSICALS



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions /// Respeta todas las opiniones